Brugernavn

Kodeord

Er du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Julestævne d. 1. december 2019

Så er vi klar med propositionerne til årets julestævne. Disse kan ses her

Efterårsferie

I uge 42 er rideklubben lukket, da vi holder efterårsferie. Vi ses igen d. 21. oktober.

Rigtig god ferie.

Køb/salg/bytte-dag AFLYST

Grundet for få tilmeldinger er køb/salg/byttedag d. 8/9 desværre aflyst.

Program til stævne til weekenden

Så er det foreløbige program på https://online.equipe.com/da/competitions/33015

Vær opmærksom på at klasserækkefølgen er ændret og at vi starter kl. 8.00 lørdag

Køb/salg/bytte-dag

Søndag d. 8. sepbember 2019 holder rideklubben køb/salg/bytte-dag fra kl. 11-14. Book et bord hos Laila på tlf. 28841381 eller på tlf. 29855788. Et bord koster 30 kr. Tutten vil være åben, så der kan købes lidt mad og drikke.

Åbent hus 1. september

Søndag d. 1. september 2019 holder Seden rideklub Åbent hus fra kl. 11-13. Kom og se rideklubben, få en lille ridetur og en forfriskning.

Sensommerstævne d. 31/8 - 1/9 2019

Så er propositionerne klar til vores sensommerstævne. For Elevryttere ses disse under stævner og events, mens der for privatryttere vil være tilmelding via DRF GO, så snart propositionerne er godkendt.

Ridelejre 2019

Alle pladser er nu besat til årets 2 ridelejre. Hvor er det dejligt at der er så stor tilslutnng til disse arrangementer.

Rigtig god sommer :)

Springstævne d. 20. juli 2019

Så er propositionerne for eleverne klar og kan ses under stævner og events. For udefrakommende er der tilmelding via DRF GO, hvor propositionerne i øjeblikket ligger til godkendelse.

Ridelejre 2019

Så er det endeligt aldet på plads med årets ridelejre. Se information under stævner og events. Alle pladser på den lille ridelejr er nu optaget :)

Lukkedage på rideskolen i juni

SÅ er vi nået til juni og her holder rideskolen lukket følgende dage: Grundlovsdag d. 5. juni, pinse mandag d. 10. juni og endeligt går rideskolen på sommerferie d. 28. juni.

Vi håber, at I vil nyde de skæve helligdage og ønsker alle en god sommerferie :)

Siden dannet på: 0.43 sekunder
1,190,571 Unikke besøg