Brugernavn

Kodeord

Er du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Helligdage i maj 2019

Følgende dage holder rideskolen lukket: 17/5 (Bededag), 30.-31/5 (Kr. Himmelfartsdag samt fredagen efter).

I må alle have nogle gode fridage :)

Påskedage

Der er ganske få pladser tilbage mandag og onsdag, men alt er optaget tirsdag :) Det er dejligt, at der er så mange, der vil deltage i vores påskesjov.

Majstævne 2019

Så er propositionerne til Seden Rideklubs D-stævne d. 18. & 19. maj 2019 klar og kan for elevryttere findes under stævner og events.

Pskeferie

Rideskolen holder påskeferie fra mandag d. 15/4 til mandag d. 22/4, begge dage inklusiv.

Rigtig god påske til alle :)

Program ti fastelavnsstævne

Så er programmet til fastelavnsstævnet klar og kan ses under stævner og events.

Vinterferie

Rideskolen holder vinterferie fra 11/2 til 15/2 2019 - ridningen starter op igen mandag
18/2 2019. God ferie til jer alle sammen.

Fastelavnsstævne d. 24. februar 2019

Så er det igen tid til fastelavnsstævne i rideklubben. Propositionerne kan ses under stævner og events.

Juleferie

Rideklubben holder juleferie fra d. 21. december til onsdag d. 2. januar. Første dag med undervisning er d. 3. januar 2019.

I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.

Program til Elevstævne

Så er programmet til stævnet søndag d. 2. december klar :

Klik her

Nyt i "stævner og event"

Der er ny information under stævner og events, vedr. kommende arrangementer. Se blandt andet propositionerne til julestævnet.

Efterårsferie

Rideklubben holder efterårsferie i uge 42. Første dag med ridning igen vil være mandag d. 22. oktober.

Rigtig god ferie.

Siden dannet på: 0.44 sekunder